professorat

ZONA PROFESSORAT

Aquesta zona  és exclusiva per al professorat i per a la gestió interna del centre. És necessari tindre un usuari i contrasenya.

Les gestions que podem fer en aquesta zona són:

  • RESERVAR AULES DISPONIBLES DEL CENTRE

Per a poder reservar una aula d'informàtica, l'aula d'usos múltiples o la biblioteca, heu d'entrar a l'enllaç de reserves que trobareu a continuació o també al menú principal "zona professorat".

Recordeu fer sempre la reserva, encara que siga el mateix dia. No es permet l'ús d'una aula sense prèvia reserva. Entre tots hem de ser organitzats perquè el centre funcione correctament. La reserva ens permet portar un control de tot el material del centre.

Gràcies

Zona reserves aules

 

  • OMPLIR UNA INCIDÈNCIA

Si surt una avaria a una aula, bé a l'ordinador, al canó, a la xarxa... o teniu una incidència a la fotocopiadora o a la web, com per exemple que no podeu accedir o qualsevol altre problema, podeu omplir una incidència a l'aplicació web que trobareu al següent enllaç o  al menú principal  "zona professorat".

Recordeu que cal tindre contrasenya per a entrar al sistema.

Zona incidències

 

  • FAQ'S

En aquesta secció del menú principal "zona professorat", trobareu la documentació necessària per a poder realitzar qualsevol acció de les anteriorment esmentades. Si al professorat li surten altres dubtes, podeu sol·licitar-ho i afegirem la documentació sol·licitada.

Aquesta secció és l'única que no requereix contrasenya. Ací teniu també l'enllaç.

Documentació

 

Gràcies a tots per col·laborar.

 

Adreça :
Adreça : CM DE L'ARQUET S/N
Ciutat : CREVILLENT
Codi Postal : 03330
Telèfons :
Telèfon : 966912220
FAX : 966912221
Correu :
03003966@gva.es