• IES Canónigo Manchón
  • Crevillent
  • IES Canónigo Manchón
La comunitat educativa de l'IES Canónigo Manchón desitja als alumnes, pares, mares o tutors, un merescut descans i bon estiu!!

Erasmus+

Admissió curs 18-19

Web familia

METEOROLOGIA

VAGA 9 DE MARÇ

INFORMACIÓN SOBRE LA CONVOCATORIA DE HUELGA DEL 9 DE MARZO.
Estimadas familias:
Se ha convocado una huelga general para el próximo jueves, día 9 marzo. Se trata de una huelga general. El alumnado de 1º y 2º de la ESO podrá secundarla solo si sus padres deciden que lo hagan y este hecho deberá justificarse en los tres días siguientes para que la falta tenga carácter justificado. En el resto de niveles, no es necesaria autorización paterna según sentencia del Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana. No obstante, el alumnado ha de comunicar a la Dirección su intención de participar en la misma con cinco días de antelación para que la falta tenga la consideración de justificada.

La Dirección del centro ha nombrado los servicios mínimos necesarios para poder atender al alumnado que asista al centro.

El Director.INOFRMACIÓ SOBRE LA CONVOCATÒRIA DE VAGA DEL 9 DE MARÇ.
Benvolgudes famílies:
S'ha convocat una vaga general per al proper dijous, dia 9 de març. Es tracta d'una vaga general. L'alumnat de 1r i 2n de l'ESO podrà secundar-la només si els seus pares decidixen que ho façan i este fet haurà de justificar-se durant els tres dies següents perquè la falta tinga la consideració de justificada. En la resta de nivels, no és necessària l'autorització paterna segons sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. No obstant això, l'alumnat ha de comunicar a la Direcció la seua intenció de participar-hi amb cinc dies d'antelació perquè la falta tinga la consideració de justificada.

La Direcció del centre ha nomenat els serveis mínims necessaris per poder atendre l'alumnat que assistisca al centre.

El Director

AMPA

IES Canónigo Manchón

Programa "A TIEMPO"

ESCUELA DE PADRES

"A TIEMPO"

¡APÚNTATE!

IES CANÓNIGO MANCHÓN

Llibre Compartit

 

Canónigo Manchón

Periòdic digital

AMPA

logo ampa2

Formulari d'accés

Plurilingüisme

ePortfolio Europeu de les Llengües

plurilin3

Mestre a casa

 

mestreacasa

Aula Virtual

moodleIES CANÓNIGO MANCHÓN

Adreça :
Adreça : CM DE L'ARQUET S/N
Ciutat : CREVILLENT
Codi Postal : 03330
Telèfons :
Telèfon : 966912220
FAX : 966912221
Correu :
03003966@gva.es