Copyright 2020 -

AULA

NATURA

Sonrisa

Inaugurada l'Aula Natura

El passat 5 de juny, al primer esplai, van fer la inauguració de l'aula Natura. El director del nostre centre, Francisco Javier Ramírez, va fer els honors juntament amb...

L'hort escolar

 

 

Ací, a l'institut, tenim un hort escolar on plantem moltes coses; encisams, tomaques, alls... Hi participen molts professors, entre ells Olga, que és una de les professores encarregades de l'organització de l'hort i l'altre dia li van fer una entrevista en la qual explicava que l'hort té uns objectius concrets com aprendre tècniques bàsiques d'agricultura i conéixer de primera mà què és un hort ecològic. Si voleu veure fotos o simplement teniu interés, ací teniu l'entrevista a Olga (gràcies, Olga, per la teua col·laboració i la dels teus companys).

 

En aquest projecte participen molts alumnes i professors que fan possible que funcione. Tenen fins i tot un espantall, i pareix que les llavors comencen a brotar. Però no broten perquè la primavera estiga prop, sinó perquè prèviament han preparat el terreny, han posat una capa d'adob i després han sembrat les llavors. Tot un procés de preparació i esforç que fa possible obtenir uns resultats.

 

És fantàstic veure com entre tants avanços i tecnologia, hi ha coses tradicionals, bàsiques i necessàries que perduren i perduraran en el temps. Són valors i destreses que no s'han de perdre mai.

Diego

 

Una porta original

 

 

 

En el segon trimestre també hem fet alguna coseta en el projecte “Aula natura"

 

 

 

Els alumnes de 2n de PQPI de manteniment, entre lliçó i lliçó de la seua tutora Sandra Carbó, han començat a construir l'entrada de l'Aula Natura i no us ho perdeu...

PREPARANT EL TERRENY

Novembre 2014

Ja el curs començat i el primer trimestre quasi finalitzat, estem reiniciant aquest projecte que vam encetar l'any passat i que va ser proposat per la nostra professora Olga amb la participació i col·laboració d'altres professors.

Ara estem treballant en el nostre raconet preferit, preparant el terreny per a plantar ben aviat i col·locant el reg per degoteig.

Si voleu saber més del projecte, tenim una entrevista que vàrem fer a Olga i que podeu trobar ací.

També us ensenyarem algunes fotos de com portem ja l'Aula Natura. Mireu!

 

santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan
santjoan

Alumnes de l'IES