Copyright 2020 -

VISITA A OTOS

 

El passat 17 d'abril vam anar a València a fer una visita als rellotges de sol d'Otos i fer d'aquesta manera una classe més divertida.

Primer ens van explicar que era Otos, on estava i per què tenia tants rellotges. En un principi, l'excursió pareixia un poqueta avorrida, però poc temps després, vam començar a veure els rellotges, curiosos, la veritat, però a molts de nosaltres ens van paréixer massa estranys.

La guia de l'excursió ens va explicar com saber l'hora: consistia a sumar a l'hora que marcava el rellotge 2 hores més, després havíem de mirar una plaqueta i segons el mes en què es trobàvem indicava els minuts que sumàven o llevàvem a l'hora que ja teníem.

Vam anar també a veure Joan Olivares, l'autor un dels llibres que hem llegit enguany. Com que molts de nosaltres portàvem el llibre damunt, ens el va signar. Després vam anar a dinar.

 

 A les 4:30 un grup d'alumnes i 3 professors vam agafar un autobús que ens va dur a Carricola, un altre poble de la Vall d'Albaida, en el quan vam visitar un castell molt bonic i una ruta d'escultures a la muntanya.

Ací trobareu totes les fotos de la nostra eixida

Diego Más