Copyright 2020 -

 

VIATGE

A

MADRID

i

TOLEDO

(2020)

 

El 9 i de 10 de gener els alumnes de 4t d'ESO i de 2n de BAT amb l'específica d'Història de l'art, assistiren per dos dies a la meravellosa capital d'Espanya, MADRID. Per poder visitar, gaudir i admirar tota la història i monuments que ens han deixat tots els nostres avantpassats més concretament els de l'època de Carles 3.

L'excursió de dos dies i una nit fos organitzada pel departament de geografia i història...

 

Viatjaren en bus i només arribar visitaren monuments com: El Palau Reial, el Congrés dels diputats, La Cibeles, La Gran via, La porta del sol, El km 0 i un fum més de coses.

Després, per dinar i per conviure els alumnes un poc amb la ciutat, tingueren un poc de temps lliure, però a la vesprada haurien de seguir.

  

Continuaren amb la visita al museu del Prado i tot seguit el més esperat per a tots, l'arribada a Toledo, on dormirien en un castell/monestir. D'aquesta manera de segur que sí que havien conviscut amb el passat, inclòs conta la llegenda que en aquest castell encara habita un fantasma del passat. Però si voleu descobrir més, haureu de fer la ruta nocturna de mites i llegendes a la qual els nostres companys es van sotmetre, i ja us dic jo que més d'u va acabar un poc insegur.

 

No obstant això, la nit la passaren en aquest castell i el fantasma no aparegué. L'endemà seguiren la seua ruta, i com no, visitant la meravellosa ciutat en què s'havia convertit Toledo.

Daniela i Ángel F.