Copyright 2020 -

Deportes in

IV Torneo de Ajedrez IES Canónigo Manchón
 
Interesantísima última ronda para el lunes 9 de diciembre.
 
El ranking muestra de líder provisional a Fran Penalva, de 2º de Bachillerato, único jugador del torneo que cuenta con 6 puntos de 6 partidas, pero en el que le siguen de cerca Abdeljalil El Harraz, de 1º del Ciclo de Mantenimiento, y David Márquez, de 4º D, ambos también candidatos a campeón del torneo.

Los coeficientes de desempate, tanto el Bucholz Medio como el Bucholz Total son favorables a Abdeljalil y David, pero en la última ronda Fran Penalva...

JORNADA 5

Ja ha finalitzat la cinquena jornada del basquet 3x3, un esport fantàstic que els companys han realitzat els dimecres després de la jornada escolar.

Us deixem ací els resultats d'aquesta jornada que a més té l'enllaç al document amb el resum de totes les jornades i la classificació final.

La setmana pròxima, lliuraran els premis a tots els participants.

 

 

Resultats jornada 4

Resumen de les jornades anteriors i pròxima jornada ací

EL MVP DE LA JORNADA IVAN PÉREZ DE 1r ESO D

RESULTADOS DEFINITIVOS

El curso está a punto de finalizar y el taller de ajedrez, también.

A continuación, podréis ver las puntuaciones obtenidas en las liguillas, así como el estado actual de nuestros jugadores en el Ranking ELO de nuestro centro.

LIGUILLAS DE AJEDREZ - Clasificación DEFINITIVA

Taller de ajedrez CANÓNIGO MANCHÓN - 17 de mayo 2019

 También os informaremos de...

BASKET 3X3

Ja sabeu que els dimecres a partir de les 13:00h, al centre es desenvolupen activitats extraescolars, entre elles la creació d'aquest periòdic, però també altres sobre música, basket...

Bé, ací us informem de com van quedar els equips de basket en la seua tercera jornada i també us informarem dels membres de cada equip.

Tercera jornada